DALSLÄNNINGEN Riksdagspolitiker söker dialog om DVVJ

Visa tidningssidaVisa tidningssida

 

Intresset för DVVJ:s framtid engagerar allt fler politiker på riksplanet. På fredag kommer tre riksdagspolitiker till Bengtsfors för att informera sig om frågan.

Tyngsta namn i det här sammanhanget är Jan-Evert Rådhström (M). Han är vice ordförande i trafikutskottet . Vid sin sida har han partikamraten Camilla Waltersson Grönvall. Hon är ledamot i utbildningsutskottet och suppleant i justitieutskottet.

Även Annika Qarlsson (C) har anmält att hon ska delta i mötet. Hon är ledamot i arbetsmarknadsutskottet och suppleant i kulturutskottet.

Riksdagspolitikerna har sagt att de vill komma till Bengtsfors för att föra en dialog om DVVJ och dess framtid. Initiativtagare till mötet, som sker på tågstationen, är Therese Karlsson (M) och Per Jonsson (C).

© Dalslänningen

Lämna ett svar