Förskoledagarna på Stockholmsmässan den 10 april

Förskoledagarna med Mark Levengood. Så underbart träffsäker! — med Elisabeth Thorburn

Camilla och Mark Levengood

 2013 genomförs förskoledagarna för tredje gången och arrangeras för andra gången på Stockholmsmässan.

Förskoledagarna 2012 lockade över 1400 deltagare och är en arena för kompetensutveckling, inspiration, samarbeten och nätverkande för alla som arbetar i, kring och med förskolor i Sverige. Vi välkomnar alla förskollärare, specialpedagoger, barnskötare, ledningsfunktioner, myndigheter, förvaltningar, utbildningsföretag, föreningar och leverantörer.

Förskoledagarna består dels av ett omfattande seminarieprogram men även en innehållsrik och inspirerande utställning. Utställningen är placerad i direkt anslutning till seminarielokalerna och blir en central mötesplats för seminariedeltagare och mässbesökare. I utställningshallen har seminariedeltagarna sina fikapauser och lunch vilket ger stora möjligheter för besökarna att ta del av det spännande innehåll som utställarna pr

mer info om dagen:

http://www.forskoledagarna.se/for-utstallare/tips-+-rad-infor-massan/faktablad-om-forskoledagarna

 

Lämna ett svar