Jag talar ikväll på Unga Akademikerna vid Sthlm uni.

Styrelsen för Unga Akademikerna har bjudit in mig till ett inspirationsfyllt cocktail med temat ”Vägen till framgång”. p[ Stockholms universitet ikv’ll. Anledningen är att UA vill bidra till studenters självutveckling och därmed ge möjlighet till att inspireras av framgångsrika människors personliga erfarenheter, varav jag, statssekretararen  Jasenko Selimovic och författaren Alexandra Pascalido  ’r talarna. Det ska bli v’ldigt roligt att f[ dela med mig om hur jag kombinerar mitt liv som en v’ldigt upptagen riksdagsledamot och trebarnsmamma!

Unga Akademikerna är en partipolitisk och religiös obunden kårförening inom Stockholms Universitet som ser networking som en grund för uppbyggnaden av kontaktnät med näringslivet. Detta är en anledning till varför deras aktiviteter och workshops berör frågor som är inriktade på socialt engagemang och självutveckling.

Plats: Stockholms Universitet – G salen

 Sthlm uni Alexandra mfl

Lämna ett svar