Idag är jag i Säffle och Åmål och pratar om att vi Moderaterna tar krafttag mot våld mot kvinnor!!

med riksdagsledamoten  Pia Hallström ordförande för barn- och utbildningsnämnden, Stina Höök, vidare med frågan.

fr pressinbjudan:

Fredagen den 29 augusti kl. 12 kommer de tillsammans med, ett flertal högt uppsatta regionala och kommunala kvinnliga företrädare för Moderaterna både från Värmland och Säffle samt Norra Älvsborg och Åmål, besöka Säffle/Åmåls kvinnojour FRIDA som arbetar för kvinnor och barn som är utsatta för våld och förtryck.

Vi samtalar också om gårdagens trygghetsförslag också! Bland annat skärpta straff för allvarliga våldsbrott, minskad straffrabatt vid flerfaldig brottslighet, begränsad villkorlig frigivning i kombination med förstärkt arbetslinje på anstalt, åtgärder mot våld i nära relationer och skärpta straff för sexualbrott.

 

Lämna ett svar