Idag leder jag en hearing om Framtidens lärande i riksdagen!

Nya moderaternas riksdagsgrupp genom Camilla Waltersson Grönvall (M) riksdagsledamot i Utbildningsutskottet bjuder in i samarbete med DiU (Datorn i utbildningen), Lärarnas Riksförbund, Lärarförbundet och Skolledarna till ett seminarium om Framtidens Lärande i Förstakammarsalen den 5 februari 2014!

 Blande de medverkande bland annat:

Transformation of Public Schools. ‘Next practice’ in education, Valerie Hannon, Director of board, Innovation Unit, UK, A snapshot of digitalization in Swedish Schools in a European context MOOCs, Jan Hylen, F dr, expert Digitaliseringskommissionen

-Bo Jansson, Ordförande, Lärarnas Riksförbund

-Jan Gulliksen, professor i Människa-datorinteraktion, KTH och ordförande Digitaliseringskommissionen, Matz Nilsson, Ordförande, Skolledarna och Eva-Lis Siren, Ordförande, Lärarförbundet

Utbildningsradion har filmat hela seminariet och filmen kommer att läggas upp min hemsida när den är färdig!

 

Lämna ett svar