Besök: 10 januari i Lilla Edet, Lödöse och Trollhättan

Den 10 januari besökte jag Lilla Edet och Lödöse där jag samtalade med oppositionsrådet Peder Engdahl och gjorde två arbetsplatsbesök i Lödöse, hos Snickar Carlsson och Matkassen.

Två aktörer som arbetar väldigt hårt för att utveckla närmiljön. Det är dessutom två näringsidkare med en väldigt stark framtidstro på lokalområdet. Mycket tack vare den nya stationen Lödöse södra som tar en raskt in till Göteborg!

Jag besökte även Högskolan Väst där jag lyssnade på deras satsningar inom forskning och elevernas integration med arbetslivet i grundutbildningarna. Sk arbetsintegrerat lärande, AIL. Som student möter du yrkeslivet redan under utbildningen!

Läs hela artiklen om mitt besök i Lödöse från Alekuruiren i nyhetsuppdateringen nedan från 6 februari!

Lämna ett svar